Beste Lifestyle Blogs Awards 2019
Voting has ended

Beste Lifestyle Blogs Awards 2019 @natuurlijklinda
30%

Linda van der Graaf

Linda wil ons inspireren om gezonder te gaan leven, en dat lukt haar goed. Ze schrijft interessante en inspirerende verhalen, en als natuurvoedingsadviseur en ervaringsdeskundige weet ze uiteraard waar ze het over heeft. Naast gezonde (en lekkere!) recepten, reviews en reisverslagen lees je ook interessante en leerzame artikelen zoals ‘Buikpijn door tomaat?’. Als je gezonder wil gaan leven, is natuurlijklinda.nl een bron van inspiratie, en dus een echte aanrader!
Second Place
Francis is getrouwd en heeft twee jonge kinderen. Ze schrijft over lifestyle, persoonlijke zaken, of over voeding en gezondheid. Het is een blog vol inspiratie en leuke artikelen voor (jonge) ouders. Veel mensen zullen zich in de verhalen van Francis herkennen, zoals ‘Badkamer verbouwen: geld lenen, 2e hypotheek of toch sparen?’, en ‘Onze ervaringen met een peuterbed’.

Hashtagbylily.com is een populaire en moderne lifestyle blog waar je echt van alles kunt vinden. Uiteraard staat de blog vol met mode tips, leuke foto’s, maar ook reistips, zoals in het artikel ‘What to do in Abu Dhabi?’. Ook beauty komt regelmatig aan bod. Zo blijf je altijd up-to-date met de laatste trends en tips&tricks voor een geweldige look.
Op enjoycelife.nl vertelt Joyce over haar leven met Lupus, waardoor sommige dingen in het leven voor haar net wat anders gaan dan voor anderen. Toch blijft ze heerlijk positief, en schrijft ze over dingen die haar gelukkig maken. Een heerlijke en inspirerende blog dus, waar zowel mensen mét als zonder een ziekte veel van kunnen leren. Het leuke is dat ze ook gastblogs publiceert, waardoor we telkens weer veel nieuwe dingen leren. Een echte aanrader!
Beste Lifestyle Blogs Awards 2019 @mellaah
5%
Mellanie schrijft dagelijks op haar blog over letterlijk van alles en nog wat. Soms zeer persoonlijke verhalen, en soms product reviews of beauty tips. Mellaah.nl is dus een zeer uitgebreide lifestyle blog, zo één waar je elke dag wel even op wil lezen. Door haar Post Traumatische Stress Stoornis gaan dingen in haar leven niet altijd zoals ze wil. Toch merk je aan haar blog dat ze positief blijft, en dat ze zich duidelijk op de toekomst richt. Kortom, een blog vol inspiratie en positive vibes.
Beste Lifestyle Blogs Awards 2019 @amsterdamnext.com
4%

amsterdamnext.com

Degenen die wat meer over Amsterdam willen leren, en een idee willen krijgen van de lifestyle scene van de stad, moeten echt beginnen met lezen op amsterdamnext.com. Je zult hier onderwerpen vinden zoals “Happy Happy Joy Joy South | Pijp area,” “Studio Piet Boon designs Omoda flagshipstore | South area,” en “A hotel with a WOW factor | Hotel Jakarta Amsterdam | Eastern Docklands.”
Beste Lifestyle Blogs Awards 2019 @citymom.nl
3%

Bettina Neseker

Met lifestyle onderwerpen voor zowel ouders als kinderen, is citymom.nl toch echt wel één van de meest interessante informatiebronnen op het web. Op deze blog lees je artikelen zoals “KINDVRIENDELIJK; RESTAURANT DE TROPEN BIJ OOSTERPARK,” “CITYMOM’S MONTHLY MUSTHAVES; 10X DE LEUKSTE PRODUCTEN VAN FEBRUARI,” en “DE MOOISTE KINDERKAMERS OP INSTAGRAM VAN FEBRUARI.”
Beste Lifestyle Blogs Awards 2019 @reviewsandroses.nl
3%

reviewsandroses.nl

Voor degenen die van reviews houden, is dit echt een geweldige blog. Je leest er boekrecensies, filmrecensies, je ziet unboxings, en je leest persoonlijke verhalen. Je doet er makkelijk ideeën op voor cadeaus, nieuwe boeken die je zou willen lezen en welke spelletjes helemaal geweldig zijn. Kortom, een blog vol inspiratie waar je regelmatig opnieuw een kijkje zult willen nemen.
Beste Lifestyle Blogs Awards 2019 @nsmbl
3%
Om nsmbl.nl lees je echt van alles en nog wat. Beauty tips, heerlijke recepten, blogs over originele restaurants en bestemmingen, fashion en nog veel meer. Kortom, een echte lifestyle blog waar je uren op kunt lezen, en waar je zult genieten van de inspirerende foto’s en plaatjes. Voor degenen die van series, tv en muziek houden, is er een speciale sectie op de site genaamd “entertainment”. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws in de showbiz world.
Beste Lifestyle Blogs Awards 2019 @marstyle
3%

Marguerita

Marguerita is moeder van 2 dochtertjes van 6 en 7 jaar. Op haar blog deelt ze persoonlijke ervaringen en verhalen, maar ook super leuke tips. Zo is ‘Voor het eerst naar een speeldag voor hoogbegaafde kinderen’ een heel uitgebreid en interessant verhaal, waar veel ouders iets aan zullen hebben. Verder geeft ze tips over welk dekbed het beste is voor je kind, vertelt ze over ooglaseren en lees je veel decoratie tips. Kortom, het is een zeer complete lifestyle blog waar menig moeder (of ouder) zich in zal herkennen.

Beste Lifestyle Blogs Awards 2019 @roadtrippersofthesun
3%
Roadtrippersofthesun.com is een echte lifestyle blog vol met inspiratie. Na het lezen van deze blog zou je het liefst spontaan je koffer inpakken en op reis gaan. Of het nu een citytrip is binnen eigen land, of een lange vakantie met de camper in de winter, Sigrid en Bryan geven je genoeg leuke ideeën. Uiteraard staan er ook mooie en inspirerende foto’s op de blog. Met artikelen als ‘Wat te doen in Marrakech?’ en ‘Oostenrijk met de camper - Alles wat je moet weten’ ben je zeker wel even zoet op deze leuke blog.


Beste Lifestyle Blogs Awards 2019 @cottonandcream.nl
3%

Marlieke Koks

Als je zoekt naar een website die echt wat te zeggen heeft over lifestyle, moet je bij cottonandcream.nl zijn. Deze zeer interessante blog bevat artikelen zoals: “Deze verrassende smaakcombinaties met koffie en thee wil je thuis proberen,” “Bruidjes opgelet: dít zijn de allermooiste prinsessenjurken,” en “In dit pop-up restaurant eet je risotto op sterrenniveau.”
Beste Lifestyle Blogs Awards 2019 @interiorjunkie.com
3%
De naam zegt het al, voor echte lifestyle inhoud moet je bij interiorjunkie.com zijn. Vooral de volgende blogs zullen je zeker inspireren: “Hometour in het kleurrijke huis van interieurdesigner Mechtelien,” “Thuis in het kleurrijke huis van interieurdesigner Mechtelien,” en “Ook zo dol op barkrukken? Bij deze kiesadvies.”
Beste Lifestyle Blogs Awards 2019 @monstyle.nl
3%

monstyle.nl

Lees zeker eens een aantal blogs op monstyle.nl, vol informatie over lifestyle. De blog bevat super leuke blogs zoals “5 styling tricks voor vrouwen met curves,” “Deze kleuren passen het beste bij jouw huidskleur,” en “Waarom je op een zijden kussensloop wil slapen.”
Beste Lifestyle Blogs Awards 2019 @cravingsinamsterdam.com
3%
Neem eens een kijkje bij de lifestyle onderwerpen van cravingsinamsterdam.com, en we weten zeker dat je het geweldig zal vinden. Vergeet niet de volgende blogs te lezen: “Cozy mornings with Eve Sleep,” “My Amsterdam Restaurant, Café & Coffee Guide (where to eat in Amsterdam),” en “Veggie Caesar salad with Yogurt Dressing, Crunchy Chickpeas, Roasted Cauliflower with Steak Seasoning & Roasted Fennel (With Vegan Dressing Variation).”

Mijn naam is Ilse en ik ben de blogger achter amsterdamdiary.com. Op mijn blog deel ik mijn ervaring met het leven in de geweldige stad Amsterdam. Ik schrijf over de attracties in de stad, de beste restaurants, de gezelligste cafés en de beste uitgaansgelegenheden. Ik heb deze blog gecreëerd voor mijn liefde voor de stad – en ik hoop dat je het leuk vindt

LIKE WHAT YOU'RE READING?
subscribe to our top stories

Subscribe to Our Newsletter

Discover destinations, find outdoor adventures, follow the journeys of our travel writers around the world, and be inspired.

E-mail Address

Don't worry, we don't spam

Congratulations!

Here's your Badge.
Adjust the size of your badge
px
Copy this HTML code

Congratulations!

Here's your Certificate.
Copy this HTML code